Kahden istuttava sohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kahden istuttava sohva on investointi, jossa tarvitsee harkintaa ja perusteellista pohdintaa. Se on huonekalu, joka ei ainoastaan tarjoa mukavuutta ja lepoa arjen keskellä, vaan toimii myös merkittävänä elementtinä kodin sisustuksessa. Kun kyseessä on tällainen hankinta, sen tulisi heijastaa sekä kodin asukkaiden makuja että heidän tarpeitaan.

Toisaalta, sohva ei ole vain sisustuselementti, vaan se täyttää myös käytännöllisemmän roolin kodin ytimessä. Se tarjoaa paikan istumiseen, lepoon, lukemiseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Vaikka kahden istuttava sohva ei välttämättä vie paljon tilaa, sen merkitys kodissa on kiistaton. Sen vuoksi sen hankintaan tulisi suhtautua huolellisesti.

Muistilista kahden istuttavan sohvan ostajalle

1. Käytä mittanauhaa. Sohvan pitäisi sopia olohuoneeseen niin, että siinä on tilaa liikkua mukavasti.

2. Huomioi olohuoneesi värimaailma. Sohvan tulisi sopia huoneen värimaailmaan tai olla kontrasti muulle sisustukselle.

3. Tarkista huonekaluliikkeen palautus- ja vaihto-oikeus. Jos sohva ei sovikaan kotiin, sen tulisi olla vaihdettavissa tai palautettavissa.

4. Harkitse sohvan materiaalia. Nahka voi olla kestävä, mutta kangas on usein mukavampi ja lämpimämpi.

5. Mieti sohvan tyyliä. Valitse malli, joka sopii sinun henkilökohtaiseen tyyliisi ja kodin sisustukseen.

6. Mieti tarvitsetko lisäominaisuuksia, kuten vuodesohva-toimintoa tai säilytystilaa.

7. Muista huomioida toimituskulut ja toimitusaika. Selvitä onko toimitus ilmainen tai maksullinen ja kuinka kauan toimitus kestää.

8. Arvioi budjettisi. Valitse sohva, joka sopii budjettiisi ja vastaa hinta-laatu-suhteeltaan odotuksiasi.

9. Selvitä sohvan hoito-ohjeet. Varo materiaaleja, jotka vaativat erityishoitoa tai ovat vaikeita pitää puhtaina.

10. Huomioi toimitusehdot. Selvitä, tuleeko sohva valmiiksi kasattuna vai pitääkö se koota itse.

11. Mieti myös muita huonekaluja. Sohvan tulisi sopia yhteen muiden olohuoneen huonekalujen kanssa.

Upeita kahden istuttavia sohvia moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen markkinoiden upeimpia kahden istuttavia sohvia, jotta juuri sen omaan kotiin sopivan kappaleen löytäminen olisi helpompaa. Toivottavasti tästä listasta on apua!

1. Suomalaisten suosikki

Suomalaisten suosikki e1688631494456

Scandic Copenhagen 2-istuttava sohva

1 059,00 €

* Katso Vekestä

Elegantti ja linjakas Scandic Copenhagen kahden istuttava sohva tuo kotiisi skandinaavista tyylikkyyttä. Bonded-nahkaverhoilun eläväinen pinta hehkuu valossa, luoden luonnonvalosta riippuen mielenkiintoisen värimuutoksen. Sohvan korkeat, ohuet jalat lisäävät huoneeseen avaruuden tuntua, ja sohvan siro muotoilu on täydellinen pienempiinkin tiloihin.

2. Todella pieneenkin tilaan

Todella pieneenkin tilaan

OAKDALE sohva

889,00 €

* Katso Jotexista

OAKDALE kahden istuttava sohva on yhdistelmä kestävyyttä, mukavuutta ja ylellisyyttä. Samettipäällinen on pehmeä, mutta kestävä, ja istuin on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta kylmävaahdon, siksak-jousituksen ja polyesteritoppauksen avulla. 50-luvun inspiroima design ja kullanväriset messinkijalat luovat ylellisen ilmeen.

3. Muhkeaa tyyliä

Muhkeaa tyylia

Sohva Istanbul

1 799,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä kahden istuttava sohva on valmistettu korkealaatuisesta puusta, verhoiltu 100% pellavalla ja siinä on mukavat 32 DNS -vaahtomuovi istuintyynyt. Valkopyökistä valmistetut jalat tukevat tyylikkäästi sohvan leveyttä, joka on 187 cm. Pellavaverhoilu luo luonnollisen ja kestävän ilmeen, joka sopii moniin sisustustyyleihin.

4. Useaan eri tyyliin

Useaan eri tyyliin e1688631940852

Migo 2-istuttava sohva

915,00 €

* Katso Vekestä

Migo kahden istuttava sohva edustaa korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua. Puusta ja vanerista valmistettu kestävä runko tarjoaa luotettavuutta, kun taas kaksipuolinen, irrotettava ja pestävä tyynyverhoilu lisää käytännöllisyyttä. Tämä ajaton sohva sopii monenlaiseen sisustukseen ja sen toimitus on helppoa pahviin ja muoviin pakattuna.

5. Modernia muhkeutta

Modernia muhkeutta

Sohva Livorno

1 599,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä kahden istuttava sohva, jossa on pyökki/lastulevyrunko ja 100% polyesterikangas, tarjoaa mukavuutta ja tyyliä. Sen 28 DNS -vaahtomuovi istuintyynyt, kierrejouset ja rei’itetty vaahtomuovi selkänojassa takaavat maksimaalisen mukavuuden. Mukana toimitetaan kaksi pyöreää tyynyä ja mattamustat, kovamuoviset jalat tuovat lopullisen silauksen tämän elegantin sohvan ulkoasuun.

6. Valkoista keinonahkaa

Valkoista keinonahkaa e1688632145390

Toronto 2-istuttava sohva

639,00 €

* Katso Vekestä

Toronto kahden istuttava sohva edustaa modernia ja skandinaavista tyyliä, yhdistäen kestävän PU-keinonahan ja elegantin muotoilun. Helppohoitoinen ja ajattoman värivalikoiman tarjoava sohva sopii jokaiseen tilaan. Korkeahkot jalat luovat keveän ja tyylikkään ilmeen.

7. Moderniin makuun

Moderniin makuun 3

Sohva Bentley

1 099,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä kahden istuttava sohva on suunniteltu korostamaan mukavuutta ja tyyliä. Sohvassa on kestävä pyökki/lastulevyrunko, 100% polyesterikangas ja pehmeä 28 DNS -vaahtomuovi. Kierrejouset ja selkänojassa oleva rei’itetty vaahtomuovi ja silikonivaahto tarjoavat optimaalisen mukavuuden. Sohvassa on irrotettava istuinpehmuste, ja kangas on kemiallisesti pestävä. Sohvan täydentää tyylikkäästi mattamustat metallijalat.

8. Varma valinta

Varma valinta 1 e1688632463840

Montesano 2-istuttava sohva

925,00 €

* Katso Vekestä

Montesano kahden istuttava sohva yhdistää laadukkuuden ja modernin designin. Metallijalkojen siro ja kepeä ilme viimeistelee tyylikkään ulkonäön. Sohvassa on HR-laatuinen kylmävaahtoistuintyynyt, jotka on päällystetty polyesterivanulla lisämukavuutta varten. Istuin-, selkä- ja koristetyynyjen vetoketjut helpottavat sohvan puhdistamista ja sen kantavat osat on valmistettu puusta.

9. Tummansinistä tyyliä

Tummansinista tyylia

Sohva Kaci Loveseat

649,99 €

* Katso Homeroomista

DHP Kaci Loveseat on kahden istuttava sohva, joka yhdistää klassisen muotoilun ja modernin tyylin. Pienikokoisena sohva sopii erinomaisesti pieneen tilaan ja tarjoaa ergonomisen istumapaikan. Pussijousitetut istuintyynyt ja siksak-jousitettu pohja takaavat miellyttävän mukavuuden. Pehmeä pellavakangas ja selkeä siluetti tekevät Loveseat-sohvasta sopivan lisän mihin tahansa sisustukseen.

10. Pyöreitä muotoja

Pyoreita muotoja 1 e1688632896403

Classic 2,5-istuttava sohva kangasverhoiltu

1565,00 €

* Katso Vekestä

Classic-kahden istuttava sohva huokuu korkeaa laatua, mukavuutta ja ajatonta muotoilua. Sohvan selkeät linjat, kapeat käsinojat ja korkeat jalat luovat skandinaavisen tyylin ja helpottavat siivousta. Verhoiluvaihtoehdoista löytyvät Matrix ja Cinema, ja sohvassa on laadukas vaahtomuovi sekä NoZag-jouset. Sohvan tyynyt ovat irroitettavissa, mutta pysyvät tiukasti paikoillaan. Runko on massiivipuuta, vaneria ja kovalevyä, ja sohvalla on 20 vuoden runkotakuu.

11. Siroa tyyliä

Siroa tyylia

Sohva Zoom

649,99 €

* Katso Homeroomista

Zoom-kahden istuttava sohva on yksinkertaisen tyylikäs, yhdistäen polyesteri- tai sametin päällisen vaneri runkoon ja metallijalkoihin. Sen minimalistinen ja moderni design sopii täydellisesti nykyaikaiseen kotiin.

12. Muhkeutta irtotyynyillä

Muhkeutta irtotyynyilla e1688633075156

Rusko 2-istuttava sohva

975,00 €

* Katso Vekestä

Rusko-kahden istuttava sohva on täydellinen paikka rentoutua pitkän päivän jälkeen. Sohvan leveät käsinojat ja runsaat tyynyt tarjoavat maksimaalista mukavuutta. Sohva on helppo koota ja puhdistaa, ja sen jalat ovat matalat estäen roskien kertymisen alle. Pussijousitus ja puiset wenge-jalat lisäävät sohvan tyylikkyyttä ja mukavuutta.

13. Siro vuodesohva

Kaikentyyppisiin sisustuksiin

Los Angeles vuodesohva

529,00 €

* Katso Homeroomista

Tämä vuodesohva on kompakti ja toiminnallinen ratkaisu jokaiseen kotiin. Sen puitteet on valmistettu kestävästä puusta, jalkaosa on metallia ja mukavat tyynyt on täytetty vaahtomuovilla. Tämä kahden istuttava sohva on käytännöllinen ja vie vähän tilaa, sopien erinomaisesti pieneen olohuoneeseen tai vierashuoneeseen.

UKK

Miten valita juuri se oikea kahden istuttava sohva?

Sohvan valinnassa on huomioitava monia tekijöitä, kuten huoneen koko, värimaailma, sohvan materiaali ja tyyli sekä käyttäjien mukavuus- ja käyttötarpeet.

Kuinka paljon tilaa kahden istuttava sohva yleensä vaatii?

Sohvan kokoon vaikuttavat sen malli ja tyyli, mutta yleensä kahden istuttava sohva on noin 130-170 cm leveä. On tärkeää huomioida myös riittävä liikkumatila sohvan ympärillä.

Minkä tyyppiset sisustustyylit sopivat parhaiten kahden istuttavan sohvan kanssa?

Kahden istuttava sohva on monikäyttöinen ja sopii moniin sisustustyyleihin, kuten moderniin, skandinaaviseen, minimalistiseen, perinteiseen tai boheemiin.

Miten kahden istuttava sohva yhdistetään muihin huonekaluihin?

Kahden istuttava sohva voidaan yhdistää muihin huonekaluihin huomioimalla niiden värit, materiaalit ja tyylit. Se voi toimia huoneen keskipisteenä tai täydentää muita elementtejä.

Miten kahden istuttavaa sohvaa voidaan hyödyntää pienissä tiloissa?

Pienissä tiloissa kahden istuttava sohva on erinomainen valinta, koska se vie vähemmän tilaa kuin suuremmat sohvat mutta tarjoaa silti mukavan istumapaikan. Se voidaan sijoittaa esimerkiksi seinää vasten tai huoneen kulmaan.

Voiko kahden istuttava sohva toimia myös sänkynä?

Jotkut kahden istuttavan sohvat on suunniteltu vuodesohviksi, mikä tarkoittaa, että ne voidaan muuttaa sängyksi. Tämä on kätevä ratkaisu pieniin tiloihin tai vieraiden majoittamiseen.