Harmaa sohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Harmaa sohva on monessa kodissa suosittu valinta, ei pelkästään sen universaalin värimaailman vuoksi, vaan myös sen luoman harmonisen ja rauhallisen ilmapiirin takia. Se on kuin tyhjä kangas, joka antaa muun sisustuksen astua etualalle, antaen kuitenkin oman vahvan panoksensa kotiympäristön yleiseen tunnelmaan.

Sohvan hankinta on kuitenkin prosessi, joka vaatii huolellista harkintaa ja suunnittelua. Sen pitää olla toimiva osa kotia – mukava istua, ilo silmälle ja helppo pitää puhtaana. Harmaan sohvan valitseminen ei ole ainoastaan väristä kiinni, vaan kyse on monimutkaisemmasta kokonaisuudesta, jossa otetaan huomioon myös materiaali, muotoilu ja käytännöllisyys.

Muistilista harmaan sohva ostajalle

1. Budjetti: Sohvat voivat vaihdella suuresti hinnassa, joten on tärkeää tietää, kuinka paljon olet valmis käyttämään.

2. Käyttötarkoitus: Onko se tarkoitettu lempipaikaksesi rentoutua, vai enemmänkin sisustuselementiksi?

3. Sävy: Harmaa tulee monissa sävyissä, joten valitse sävy, joka sopii parhaiten huoneen värimaailmaan.

4. Materiaali: Harmaa sohva voi olla esimerkiksi nahkaa, kangasta tai samettia. Mieti, mikä materiaali tuntuu mukavimmalta ja kestää parhaiten käyttöä.

5. Koko: Mieti, minkä kokoisen sohvan tilasi sallii ja kuinka monta ihmistä sohvan pitäisi mukavasti mahtua.

6. Muoto: Valitse sohva, jonka muoto sopii parhaiten huoneeseen.

7. Lisäominaisuudet: Haluatko sohvaan sisäänrakennetun vuodesohvan, säilytystilaa tai irrotettavat ja pestävät päälliset?

8. Arvostelut: Muiden ostajien kokemukset voivat auttaa päätöksenteossa.

9. Toimitusaika ja -kulut: Jotkut sohvat saattavat vaatia pitkän toimitusajan tai lisämaksuja toimituksesta.

10. Takuusta: Useimmat sohvat tulevat jonkinlaisen takuun kanssa, joten on hyvä tietää, mitä se kattaa.

11. Somisteet: Mieti, millaiset koristetyynyt tai peitot sopisivat harmaaseen sohvaan. Ne voivat lisätä väriä ja kontrastia sohvalle.

Upeita ja trendikkäitä harmaita sohvia moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen markkinoiden tyylikkäimpiä harmaita sohvia, jotta juuri sen omaan kotiin sopivan kappaleen löytäminen olisi helpompaa. Toivottavasti listasta on apua!

1. Varma ja laadukas valinta

Varma ja laadukas valinta

Pipsa sohva

2217,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Harmaa Pipsa-sohva tarjoaa yksinkertaista tyylikkyyttä ja Parolan laatua. Ryhdikkäät muodot yhdistyvät istumismukavuuteen, tekevät sohvasta ajattoman lisän kotiisi. Vesipestävät, irroitettavat päälliset sekä tukeva runko varmistavat pitkäikäisyyden.

2. Divaaninen ystävälle

Divaaninen ystavalle

Toronto avokulmasohva

1 290,00 €

* Katso Vekestä

Toronto avokulmasohva tarjoaa harmaan vivahteikkaan eleganssin ja skandinaavisen muotoilun, muodostaen olohuoneesi näyttävän keskipisteen. Sen korkeat jalat ja moderni ilme soveltuvat moniin sisustustyyleihin. Valittava kätisyys ja irroitettavat tyynyt lisäävät käytännöllisyyttä.

3. Greigeä upeutta

Greigea upeutta

VILLACH sohva

1 519,00 €

* Katso Jotexista

VILLACH-harmaa sohva kutsuu rentoutumaan pehmeälinjaisten muotojensa kautta. Tyylikkäät terenauhareunat ja luonteikkaat puujalat antavat sohvalle lisää syvyyttä. Kestävä kangaspäällinen ja FSC-merkityt puuyksityiskohdat tekevät siitä ympäristöystävällisen valinnan.

4. Yksinkertaista muuta tyylikästä

Yksinkertaista mutta tyylikasta

Sohva Trim

1 099,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä kolmen istuttava moderni harmaa sohva tarjoaa syleilyn pehmeässä polyesterichenillessä. Sen irrotettavat selkätyynyt, massiivipuusta ja vanerista valmistettu runko sekä mukavuutta lisäävä polyuretaanivaahdon täyte yhdistyvät eleganttiin muotoiluun. Mustaksi maalatut metallijalat lisäävät tyylikkyyttä.

5. Designhuonekalujen rakastajalle

Design huonekalujen rakastajalle

Sjövik 3:n istuttava sohva

1 805,00 €

* Katso Nordic Nestistä

Tämä 1898-merkin harmaa sohva on osa Sjövik-sarjaa, suunniteltu tuomaan kotiisi skandinaavista eleganssia. Laadukkaat materiaalit, kuten viskoosi, puuvilla, pellava, polyesteri ja villa, yhdessä massiivipuun, synteettisen täytteen ja tammi-jalkojen kanssa luovat loppuun asti mietityn kokonaisuuden.

6. Modernia pehmeyttä

Modernia pehmeytta e1688554343405

Montesano 3-istuttava sohva

1 109,00 €

* Katso Vekestä

Montesano-harmaa sohva on täydellinen yhdistelmä pehmeyttä ja modernia designia. Sen elegantit metallijalat, mukana tulevat samankankaalla verhoillut tyynyt ja irroitettava vetoketjullinen istuintyynyjen päällinen kutsuvat nauttimaan arjen mukavuudesta. Runko on valmistettu kantavilta osin puusta, joka kestää aikaa ja käyttöä.

7. Moderniin sisustukseen

Moderniin sisustukseen 1

EDE sohva

1 299,00 €

* Katso Jotexista

EDE-harmaa sohva tarjoaa kutsuvan tilan, jossa nauttia pehmeiden muotojen syleilystä. Mustat metallijalat tekevät rohkean kontrastin ja leveät käsinojat lisäävät mukavuutta. Värimaailma piristää ja sohvan vanerirunko sekä pehmeä vaahtomuovitäyte takaavat miellyttävät istumishetket.

8. Persoonallista tyyliä

Persoonallista tyylia

Sohva Eses

1 499,00 €

* Katso Homeroomista

Tämä harmaa sohva on ylellisen suuri, yhdistäen pyökin ja lastulevyn kestävyyden 100% polyesterin pehmeyteen. Kierrejouset istuintyynyissä, pehmeä vaahtomuovi selkänojassa ja kaksi mukana tulevaa tyynyä varmistavat täydellisen mukavuuden. Kemiallisesti pestävä kangas ja kullanväriset metallijalat viimeistelevät tyylikkään ilmeen.

9. Pyöreitä muotoja

Pyoreita muotoja e1688554880461

Classic 2,5-istuttava sohva

1 565,00 €

* Katso Vekestä

Classic-harmaa sohva on ajaton yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä, täydellinen skandinaaviseen kotiin. Kapeat käsinojat, korkeat jalat ja valittavissa oleva Matrix tai Cinema -kangasverhoilu tuovat sohvaan persoonallisuutta. NoZag-jouset, korkealuokkainen vaahtomuovi sekä tarrakiinnitys runkoon takaavat tyynyjen pysyvyyden. Valittavissa on kolme kaunista jalkavaihtoehtoa, ja sohva sisältää 20 vuoden runkotakuun.

10. Pieneenkin tilaan

Pieneenkin tilaan e1688555153804

Montesano 2-istuttava sohva

925,00 €

* Katso Vekestä

Montesano 2-istuttava harmaa sohva tarjoaa modernia ja pehmeää laatua jokaiseen kotiin. Sirot metallijalat tuovat sohvaan ilmavuutta, ja HR-laatuinen kylmävaahto takaa istuimien kimmoisuuden. Vetoketjulliset istuin-, selkä- ja koristetyynyt helpottavat puhdistusta, ja sohvan puurunko lisää kestävyyttä. Kaikki kuvan tyynyt tulevat sohvan kanssa, verhoiltuna samalla kankaalla.

11. Harmaata vakosamettia

Harmaata vakosamettia

Sohva Durham

1 699,99 €

* Katso Homeroomista

Durham-sarjan harmaa sohva heijastaa 50-luvun viehätystä tummanharmaan vakosamettiverhoilunsa ansiosta. Suora pohjoismainen muotoilu ja ajaton värimaailma tekevät siitä kutsuvan katseenvangitsijan. Mukava istuinsyvyys ja kapeat käsinojat tarjoavat runsaasti tilaa, ja koristetyynyjen pehmeä täyte lisää mukavuutta, jolloin voit vain rentoutua ja nauttia.

UKK

Miksi valita harmaa sohva sisustukseen?

Harmaa sohva on monipuolinen valinta, joka sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Se on neutraali, mutta tyylikäs ja se voidaan yhdistää moniin eri väreihin ja materiaaleihin.

Millaisiin sisustustyyleihin harmaa sohva sopii?

Harmaa sohva sopii erinomaisesti moniin sisustustyyleihin, kuten moderniin, skandinaaviseen, minimalistiseen tai teolliseen tyyliin. Se toimii myös hyvin kontrastivärinä rikkaammissa ja tummemmissa ympäristöissä.

Minkä väriset seinät sopivat harmaan sohvan kanssa?

Harmaa sohva sopii monen värisiin seiniin. Valkoiset, beige, pastellivärit tai jopa tummemmat sävyt kuten sininen tai vihreä voivat toimia hyvin harmaan kanssa.

Minkä tyyppiset materiaalit sopivat harmaan sohvan kanssa?

Harmaa sohva sopii hyvin yhteen monenlaisten materiaalien kanssa. Se toimii hyvin esimerkiksi puun, metallin, lasin tai jopa betonin kanssa. Myös erilaiset tekstiilit, kuten villahuovat tai samettityynyt, sopivat hyvin.

Millaiset koristetyynyt sopivat harmaan sohvan kanssa?

Koristetyynyjen valinta riippuu paljon ympäröivästä sisustuksesta. Voit valita saman sävyiset tyynyt minimalistiseen ilmeeseen tai kirkkaat ja kuviolliset tyynyt, jos haluat lisätä värinripauksen.

Miten voin piristää harmaata sohvaa?

Voit piristää harmaata sohvaa monin tavoin. Kokeile värikkäitä tai tekstuurisia heittoja ja tyynyjä, mielenkiintoisia seinätaideteoksia tai jopa värikkäitä mattoja.

Onko harmaa sohva hyvä valinta pieniin tiloihin?

Kyllä, harmaa sohva voi olla erinomainen valinta pieniin tiloihin. Se on neutraali, joten se ei dominoi tilaa, ja se voidaan yhdistää moniin eri väreihin ja tyyleihin.