Futon-sohva

Kun puhutaan monipuolisesta ja trendikkäästä huonekalusta, futon-sohva nousee ehdottomasti keskiöön. Tämä japanilaisen perinteen innoittama kaluste on sulautunut nykyaikaisiin koteihin ympäri maailmaa, tarjoten samalla sekä toimivuutta että tyyliä.

Tämän päivän sohvat eivät ole ainoastaan mukavia makuupaikkoja vieraille, vaan ne ovat myös todellinen statement-piece, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Olipa kotisi moderni, skandinaavinen, boheemi tai jopa rustiikki, futon-sohva voi olla juuri se ratkaiseva elementti, joka antaa kotiisi sekä persoonallisuutta että mukavuutta.

11 Upeaa ja laadukasta futon-sohvaa

Olemme koonneet yhteen upeita futon-sohvia, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi helpommin. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Siroon makuun

Siroon makuun 2

Vuodesohva Folk

929,00 €

Katso Homeroomilta

Nauti skandinaavisesta tyylistä ja monipuolisuudesta tämän sohvan, Folk, kanssa. Sen yksinkertainen muotoilu kohtaa toiminnallisuuden, kun pehmeät linjat kohtaavat metallisen käsinojan. Olipa kotisi tarve istuimelle tai ylimääräiselle vuoteelle, Folk on täydellinen valinta.

2. Kaunis kontrasti

Kaunis kontrasti

Roots 140

629,00 €

Katso Homeroomilta

Tämä futon-sohva, Roots 140, on muutakin kuin pelkkä sohva. Muunna se sängyksi tai rentoutumispaikaksi hetkessä. Sen ajaton muotoilu ja monipuolisuus tekevät siitä välttämättömän jokaiseen olohuoneeseen. Koe itse sen taika.

3. Ihanaa loungetyyliä

Ihanaa loungetyylia

Loungevuodesohva Bebop

789,00 €

Katso Homeroomilta

Bebop sohva tarjoaa sinulle kolme mahdollisuutta: istu, makaa tai rentoudu. Laskemalla käsinojat saat tilavan vuoteen tai mukavan aurinkotuolin. Bebop on yksinkertainen, mutta samalla nerokkaasti suunniteltu, mukautuen elämäsi eri tilanteisiin.

4. Tumman ystävälle

Tumman ystavalle

Vuodesohva Roots 160

639,00 €

Katso Homeroomilta

Koe vielä suurempi monipuolisuus Roots 160 sohvalla. Samalla ajattomalla muotoilulla kuin Roots 140, se tarjoaa lisätilaa ja mukavuutta. Anna sohvan muuttua makuuhuoneeksi tai rentoutumispaikaksi – valinta on sinun.

5. Osaksi minimalistista kotia

Osaksi minimalistista kotia

Vuodesohva Folk

1 200,00 €

Katso Homeroomilta

Folk futon-sohva yhdistää luonnonmateriaalit ja modernin muotoilun. Massiivimäntyinen runko ja metalliset yksityiskohdat tekevät siitä sekä kestävän että tyylikkään. Tämä sohva ei ole vain silmänilo, vaan myös käytännöllinen lisä kotiisi, joka mukautuu tarpeisiisi.

6. Oliivinvihreää tyyliä

Oliivinvihreaa tyylia

Vuodesohva Grab

1 199,00 €

Katso Homeroomilta

Nauti jaettavista hetkistä Grab-sohvan kanssa. Tämä kaksitoiminen sohva palvelee sinua päivällä ja yöllä. Sen innovatiiviset käsinojat muuntuvat takajaloiksi, tarjoten sinulle helppokäyttöisyyttä ja tyyliä. Ja mikä parasta, pehmeä futonpatja sisältyy hintaan. Design on peräisin tunnetulta Says Who -brändiltä Karup Designille.

7. Matalaan makuun

Matalaan makuun

Vuodesohva Fresh

969,00 €

Katso Homeroomilta

Fresh-futon-sohva on paitsi moderni, myös monipuolinen. Sen yksinkertainen ja linjakas muotoilu tukee päivittäistä rentoutumistasi. Ja kun yllättävä vieras saapuu? Muuntaa se vierassängyksi vaivattomasti. Ja tarpeen vaatiessa, pyörien avulla voit siirtää sohvan minne haluat.

8. Linjakas muotoilu

Linjakas muotoilu

Sohva Senza Natur Bas

989,00 €

Katso Homeroomilta

Koe minimalistinen eleganssi Senza-futon-sohvan kanssa. Tämä tyylikäs ja linjakas sohva mukautuu tarpeisiisi. Lisää Senza-rahi, ja sinulla on täydellinen divaanisohva. Sohvan yksityiskohdat on valmistettu kestävästä massiivimännystä.

9. Skandinaaviseen kotiin

Skandinaaviseen kotiin

Vuodesohva Beat

789,00 €

Katso Homeroomilta

Beat-futon-sohva vie sinut skandinaavisen designin maailmaan. Olipa mielialasi lukeminen, päiväunet tai rentoutuminen, Beat on sinun valintasi. Laskemalla käsinojat, muunna se aurinkotuoliksi tai yhden hengen vuoteeksi. Tämä on todellinen monitoimisohva jokaiseen kotiin.

10. Mustaa, mustaa ja mustaa

Mustaa mustaa ja mustaa

Vuodesohva Beat

789,00 €

Katso Homeroomilta

Beat-futon-sohva heijastaa minimalistista tyyliä. Tämä on täydellinen paikka rentoutua päivän päätteeksi. Laskemalla toinen käsinoja, saat täydellisen paikan päivänokosille. Ja yllätysvierailijalle? Se muuntuu hetkessä yhden hengen vuoteeksi.

11. Pieneenkin tilaan

Pieneenkin tilaan

Loungetuoli Roots 90

469,00 €

Katso Homeroomilta

Roots 90 kuvastaa Karup Designin ydintä. Tämä futon-sohva on enemmän kuin vain sohva. Sen monipuolinen muotoilu mahdollistaa rentoutumisen, nukkumisen ja loungen. Sen maanläheinen design ja massiivimännystä tehdyt yksityiskohdat tuovat luonnollista kauneutta kotiisi.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva futon-sohva?

Kun olet valmis investoimaan futon-sohvaan, on tärkeää ottaa huomioon muutama keskeinen asia varmistaaksesi, että saat juuri sen oikean yksilön omaan kotiisi. Ennen ostoksen tekemistä, pohdi minkälaista kangasta ja väriä haluat, kuinka suuren sohvan tilasi sallii ja millaista käyttötarkoitusta varten sohva tulee.

Muista, että jokainen koti on yksilöllinen, ja niin tulisi olla myös sohvasi. Älä pelkää kysyä myyjältä neuvoja tai pyydä mallipaloja eri materiaaleista. Loppujen lopuksi, kun teet ostopäätöksen rakkaudella ja huolella, sohvasi palvelee sinua pitkään, tuoden mukavuutta ja tyyliä jokapäiväiseen elämääsi.

UKK

1. Mikä on futon-sohva ja mistä se on lähtöisin?

Futon-sohva on monikäyttöinen huonekalu, joka toimii sekä sohvana että vuoteena. Se koostuu yleensä puukehikosta ja pehmeästä patjasta. Futonin juuret ovat Japanissa, missä perinteiset futonit ovat olleet osa kodin sisustusta jo vuosisatoja. Sohva on länsimainen sovellus tästä perinteisestä japanilaisesta patjasta, mutta sopeutettu moderniin elämäntyyliin ja tarpeisiin.

2. Miksi valita futon-sohva eikä perinteinen sohva tai sänky?

Futon-sohva on erittäin käytännöllinen pienemmissä tiloissa, kuten yksiöissä, koska se voi toimia sekä päivä- että yöaikaan eri tarkoituksiin. Lisäksi futon-sohvat ovat usein edullisempia kuin perinteiset sohvat ja sängyt. Ne ovat myös helppoja muokata – voit vaihtaa patjan päällisen tai lisätä pehmusteita omien mieltymystesi mukaan.

3. Kuinka futon-sohvaa tulisi hoitaa ja puhdistaa?

On suositeltavaa imuroida futonin patja säännöllisesti ja tuulettaa sitä aika ajoin pitääkseen sen raikkaana. Jos patjaan tulee tahroja, puhdista ne heti miedolla saippuavedellä ja pehmeällä harjalla. Joissain futon-patjoissa on irrotettava päällinen, joka voidaan pestä koneessa – tarkista aina pesuohjeet ennen pesua.

4. Voiko futon-sohvaan vaihtaa eri värisiä ja tyylisiä päällisiä?

Kyllä! Monissa futon-sohvissa on irrotettava päällinen, mikä tekee niistä helppohoitoisia ja antaa sinulle vapauden muokata sohvasi ilmettä. Voit ostaa useita eri päällisiä ja vaihtaa niitä sesongin, tunnelman tai sisustustyylisi mukaan.

5. Mistä voin ostaa laadukkaan futon-sohvan?

Laadukkaita futon-sohvia on saatavilla monissa huonekaluliikkeissä ja verkkokaupoissa. Suosittelemme aina tutkimaan arvosteluja ja kysymään myyjältä sohvan materiaaleista ja rakenteesta. Muista, että laatu ja mukavuus ovat avainasioita, kun valitset sohvaa, joka kestää vuosia.