Eteisen penkki

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Eteisen penkki on usein kodin ensivaikutelman kannalta tärkeä elementti. Se tervehtii vieraita ja tarjoaa käytännöllisen paikan pukea jalkineita päälle tai laittaa laukku hetkeksi lepäämään. Mikä tekee tästä huonekalusta loistavan ratkaisun, on sen monipuolisuus. Se ei ainoastaan palvele funktionaalisena istuimena, vaan toimii myös esteettisenä ankkurina, joka määrittelee tilan henkeä ja tyyliä. Eteisen penkit voivat sulautua saumattomasti mihin tahansa sisustustyyliin, olipa kyseessä sitten moderni minimalismi, lämmin rustiikkinen ilme tai klassinen eleganssi. Niiden suunnittelu ja materiaalit, kuten puu, metalli tai jopa akryyli, voivat olla yhtä monipuolisia kuin niiden käyttötarkoituksetkin.

Kun eteisen penkki on osa sisustusta, se ei ainoastaan täytä tilaa, vaan se myös täydentää ja nostaa esiin kodin muita design-elementtejä. Valitsemalla oikean tyylin ja värin penkistä voi tulla katseenvangitsija tai hillitty taustaelementti, riippuen halutusta vaikutelmasta. Ne voivat myös olla ylimääräisen säilytystilan lähde, jossa voit säilyttää esimerkiksi kenkiä tai muita ulkovaatteita, lisäten eteisen toimivuutta.

Millaisia eteisen penkkejä on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen kattavan listan tyylikkäistä eteisen penkeistä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti tämä julkaisu auttaa löytämään sen unelmien penkin eteiseen! 🩵

1. Täydellinen skandinaaviseen kotiin

Taydellinen skandinaaviseen kotiin

Fanni K Kaste penkki

89,90 €

* Katso Vekeltä

Lämpimän ruskea Fanni K Kaste -eteisen penkki toivottaa tervetulleeksi kotiisi luonnonmateriaalien harmonialla. Sen pehmeät muodot ja pyökin lämpö kutsuvat istahtamaan, olipa kyseessä hetki kenkien kanssa tai lyhyt huilipaikka päivän touhuissa.

Luonnonläheinen
Monikäyttöinen
Kotimainen tunnelma

2. Tyylikäs pehmustettu eteisen penkki

Tyylikas pehmustettu eteisen penkki

House Nordic Vita eteispenkki

124,00 €

* Katso Vekeltä

Kodin sydämeen suunniteltu eteisen penkki yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin. Tämän penkin pehmustettu istuin tarjoaa mukavuutta, ja alahylly pitää huolta järjestyksestä – kenkien, laukkujen ja lehtien säilytys on sekä helppoa että eleganttia.

Tyylikäs muotoilu
Lisäsäilytystila
Mukavuutta eteiseen

3. Selkeää designia

Selkeaa designia

UNO ORA puinen penkki

239,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Uno Ora -penkki tuo kauniin mustan sävyn osaksi sisustustasi. Tämä monipuolinen kaluste mukautuu elämäsi eri tiloihin ja tarpeisiin, olipa kyseessä hetki ulkoilmassa tai kätevä säilytystila eteisessäsi.

Monitoimikäyttö
Kestävä tiikki
Tanskalaista designia

4. Luonnonläheistä tyyliä

Luonnonlaheista tyylia 1

Onni penkki

247,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Onni-penkki tuo eteiseesi ripauksen luonnonraikasta tunnelmaa sen puurungon ja naruistuimen yhdistelmällä. Se on ihanteellinen paikka heittää päivän askareet hetkeksi syrjään tai käyttää luovasti kukkapöytänä, tuoden aitoa luonnollisuutta sisustukseesi.

Luonnonmateriaalit
Monikäyttöisyys
Pohjoismainen estetiikka

5. Selkeälinjaista muotoilua

Selkealinjaista muotoilua

TOTTORI penkki

589,00 €

* Katso Jotexilta

Puhdaslinjainen ja kestävästä mäntymetsästä kotoisin oleva TOTTORI-eteisen penkki on yksinkertaisuudessaan täydellinen. Sen pinnan kauniit puunsyyt ja hienostunut viimeistely tekevät siitä paitsi käytännöllisen myös silmänilon eteisessäsi.

Vastuullinen valinta
Pohjoismainen muotoilu
Luonnollinen kauneus

6. Upea penkki säilytystilalla

Kaksi tilavaa sailytyslaatikkoa

Rowico Confetti penkki

399,00 €

* Katso Vekeltä

Eteisen penkki, joka yhdistää käytännöllisyyden ja designin, tuo Rowico Confetti -mallin houkuttelevan ilmeen kotisi sisääntuloon. Tämä monikäyttöinen eteisen penkki tarjoaa paitsi istumapaikan myös säilytystilan, sopien täydellisesti eteisen lisäksi makuuhuoneeseen tai leikkihetkien lomaan lastenhuoneeseen. Valitse harmoninen valkoinen tai lämmin puuviilu, jotka kumpikin säilyvät ajankohtaisina vuosien läpi. Metalliset vetimet ja miellyttävä kangasvalinta, kuten lampaanvillajäljitelmä, lisäävät ylellisyyttä ja mukavuutta.

Monikäyttöisyys
Ajaton muotoilu
Laadukkaat materiaalit

7. Kaunis harmaanvihreä väri

Kaunis harmaanvihrea vari

KINNA penkki

119,00 €

* Katso Jotexilta

Klassisen nelikulmainen penkki tuo kotiisi ripauksen skandinaavista eleganssia, jossa yhdistyvät massiivimännyn luja olemus ja kestävän MDF-levyn keveys. Osittain koottava malli tuo kodin eteiseen tai mihin tahansa tilaan yksinkertaisen kauneuden ja selkeät linjat, tehden kokoamisesta vaivatonta ja nautinnollista. Penkin suoralinjainen muotoilu ja pehmeä värimaailma tekevät siitä ajattoman valinnan.

Helppo koota
Skandinaavinen design
Selkeä muotoilu

8. Tyylikäs nahkatyyny

Tyylikas nahkatyyny 1

Penkki Teak Rib set

749,00 €

* Katso Homeroomilta

Eteisen penkki, joka sulautuu kauniisti niin moderniin kuin perinteiseenkin tilaan, tuo tiikin lämpimän sävyn ja nahkatyynyn tyylikkään kosketuksen sisä- ja ulkotiloihin. Tämä monipuolinen penkki kutsuu istumaan, luoden samalla viihtyisän tunnelman kodin sisääntuloon tai terassille.

Kestävä tiikki
Monipuolinen käyttö
Eleganssi nahka

9. Laadukasta massiivitammea

Eteispenkki kenkatelineella

Rowico Inverness eteispenkki

229,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Inverness eteisen penkki, tehty massiivitammesta, yhdistää itsessään sekä istuin- että säilytysratkaisun, sopien erinomaisesti järjestyksen ylläpitämiseen kodin eteisessä. Kankaalla verhoiltu istuinalue tarjoaa mukavuutta, ja alemman hyllyn tila on ihanteellinen kenkien säilytykseen. Tämä penkki luo makuuhuoneeseen tai vaatehuoneeseen toimivuutta ja tyylikkyyttä.

Massiivipuu
Integroitu kenkäteline
Mukava istua

10. Tiikkiä ja juuttia

Tiikkia ja juuttia

KÖPENHAMN penkki

499,00 €

* Katso Jotexilta

KÖPENHAMN eteisen penkki viehättää ajattomalla muotoilullaan ja monipuolisella käyttötarkoituksellaan. Penkin selkeät linjat ja kestävät luonnonmateriaalit – FSC-merkitty tiikki ja juutti – tuovat sisustukseen luonnollista tasapainoa. Penkki toimii niin ylimääräisenä istuinpaikkana eteisessä kuin vaatelaskutasona makuuhuoneessakin. Ympäristötietoinen pakkaus ja helppo kokoaminen ovat myös tätä penkkiä suosivan valinnan etuja.

Ajaton muotoilu
Luonnonmateriaalit
Ympäristöystävällinen

11. Kaunis rustiikkinen ilme

Kaunis rustiikkinen ilme

House Nordic Barcelona Teak penkki

149,00 €

* Katso Vekeltä

House Nordic Barcelona penkki tarjoaa jämäkän ja luonnonläheisen kosketuksen sisustukseen, yhdistäen sekä käytännöllisyyden että estetiikan. Aidon tiikkipuun ainutlaatuinen ilme ja luonnollinen kuviointi tuovat mukanaan ripauksen rustiikkista lämpöä ja tekevät jokaisesta kappaleesta ainutkertaisen. Sen monikäyttöisyys loistaa, kun etsit tyylikästä ratkaisua ylimääräiseksi istuimeksi, kasvien esillepanoon tai pienenä sivupöytänä – House Nordic Barcelona mukautuu sujuvasti tarpeisiisi ja elämäntyyliisi.

Luonnollinen tiikki
Yksilöllinen
Tukeva

12. Ainutlaatuinen vintagetuote

Ainutlaatuinen vintagetuote

Penkki Upcycling

249,00 €

* Katso Homeroomilta

Kierrätyspuusta valmistettu penkki kantaa mukanaan upcycling-hengen inspiroimaa kestävää suunnittelua. Vankkumaton enimmäiskuormitus 300 kg puhuu tukevasta rakenteesta ja huolellisesta käsityöstä. Kierrätyspuun jokainen jälki kertoo tarinaa, ja tuo esille tuotteen ainutlaatuisen historian ja persoonallisuuden. Tämä penkki ei ole vain paikka istua – se on myös tarina vastuullisesta muotoilusta, luoden kodin sisustukseen merkityksellisen ja ekologisesti arvokkaan elementin.

Kierrätetty puu
Kestävä ja tukeva
Vastuullinen valinta

13. Kauniit pyöreät muodot

Kauniit pyoreat muodot 1

Rowico Milford penkki

189,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Milford penkki tuo kotiisi hienostuneen ja tyylikkään vaihtoehdon, joka on täydellinen sekä istuinratkaisuksi että sisustuselementiksi. Vaaleanharmaa pehmustettu istuinkansi antaa pehmeän ja mukavan istuma-alustan, ja sen yksinkertainen muotoilu tekee siitä helposti yhdisteltävän muiden kalusteiden kanssa. Klassisen kaunis ja funktionaalinen Milford penkki soveltuu mihin tahansa tilaan kotona, tarjoten sekä istumamukavuutta että esteettistä iloa.

Vaaleanharmaa pehmuste
Sopii moneen tilaan
Klassinen ja elegantti

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva eteisen penkki?

Kun on aika valita se oikea eteisen penkki omaan kotiin, on tärkeää pitää mielessä sekä käytännöllisyys että tyyli. Ensimmäisenä askeleena on miettiä, miten penkkiä tullaan eniten käyttämään: tarvitaanko istumapaikkaa, säilytystilaa vai molempia? On myös hyvä harkita penkin kokoa ja korkeutta eteisen mittoihin nähden, jotta tila säilyy tasapainoisena ja toimivana. Ei kannata unohtaa materiaalin ja värin valintaa, jotka vaikuttavat suuresti siihen, miten penkki tulee sulautumaan osaksi kotisi muuta sisustusta.

Onnistunut ostos vaatii hieman suunnittelua ja harkintaa, mutta lopputuloksena on huonekalu, joka palvelee kodissasi vuosia. Kun penkki on valittu huolellisesti, se ei ainoastaan täytä käytännöllistä tarvetta, vaan myös ilahduttaa silmää ja tekee eteisestäsi kutsuvamman. Muista, että eteisen penkki on investointi kotisi ensivaikutelmaan. Se on ensimmäinen ja viimeinen huonekalu, jonka kanssa sekä sinä että vieraasi tulette vuorovaikutukseen joka päivä. Valitse siis sellainen, joka resonoi sekä sydämesi että käytännöllisten tarpeidesi kanssa.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

1. Mikä eteisen penkin koko kannattaa valita?

Valitse penkki, joka mahtuu eteiseesi jättäen vielä kulkutilaa, yleensä vähintään 90 cm penkin edessä.

2. Millainen materiaali on paras eteisen penkille?

Käytännöllisyys ja kestävyys ovat avainasemassa, joten kova puu tai metalli ovat suosittuja valintoja. Myös helposti puhdistettavat tekstiilit ovat hyvä valinta.

3. Tarvitsenko säilytystilaa eteisen penkissä?

Jos tarvitset lisätilaa kenkien tai muiden ulkovaatteiden säilytykseen, valitse penkki, jossa on sisäänrakennettu säilytystila.

4. Millainen penkki sopii parhaiten pienen eteisen sisustukseen?

Kapea ja matala penkki ilman selkänojaa voi säästää tilaa ja tehdä pienestä eteisestä avaran tuntuisen.

5. Voiko eteisen penkki olla myös sisustuselementti?

Ehdottomasti! Valitsemalla värikäs tai erikoisesti muotoiltu penkki, voit luoda eteiseesi mielenkiintoisen katseenvangitsijan.