Eteisen lipasto

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Eteisen lipasto on enemmän kuin pelkkä säilytysratkaisu; se on arjen järjestyksen symboli ja sisustuksen kulmakivi. Se on huonekalu, joka ottaa ensimmäisenä vastaan saapuvat vieraat ja tarjoaa viimeisen kosketuksen kodin lähtiessä ulos. Eteisen lipasto voi kertoa paljon kodin sisustustyylillä ja omistajiensa mieltymyksillä.

Lipastoilla on merkittävä rooli sisustuksen suunnittelussa, sillä ne määrittelevät eteisen toiminnallisuuden ja esteettisyyden. Ne ovat myös erittäin monipuolisia ja soveltuvat moniin erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, maalaismainen, vintage tai minimalistinen tyyli. Eteisen lipaston valinta on usein harmoninen yhdistelmä estetiikkaa ja käytännöllisyyttä.

Muistilista eteisen lipaston ostajalle

1. Harkitse lipaston käyttötarkoitusta. Onko se säilytystila vai enemmänkin sisustuselementti?

2. Mittaa tarkkaan eteisen tila, johon lipasto tulee. Muista ottaa huomioon myös oviaukot, sillä lipaston on mahduttava niistä läpi.

3. Pidä mielessä, että lipaston korkeuden tulisi olla sellainen, että sen päälle pystyy helposti laskemaan esimerkiksi avaimet tai postin.

4. Huomioi, tarvitaanko lipastossa laatikoita, hyllyjä vai molempia.

5. Mieti, millainen materiaali sopisi parhaiten eteisen muihin kalusteisiin ja yleiseen sisustustyyliin.

6. Varmista, että lipaston materiaali on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Eteisen kalusteet voivat joutua kovaan kulutukseen.

7. Selvitä, onko lipasto koottava itse. Jos on, mieti, onko sinulla tarvittavat työkalut ja taito kokoamiseen.

8. Tarkista lipaston paino. Jos aiot liikutella sitä, lipaston tulisi olla riittävän kevyt, mutta kuitenkin tarpeeksi jykevä pysyäkseen paikoillaan.

9. Muista, että lipaston väri on tärkeä. Sen tulisi sopia yhteen eteisen muiden värien kanssa.

10. Muista tarkistaa, onko lipaston toimitus sisällytetty hintaan vai tuleeko siitä lisäkustannuksia. Jos toimitus on kallis, se voi olla ratkaiseva tekijä ostopäätöksessä.

Käytännöllisiä eteisen lipastoja moneen eri tyyliin

Olemme koonneet yhteen tyylikkäitä ja käytännöllisiä eteisen lipastoja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi. Toivottavasti tästä listasta on apua!

1. Valkoista ja tammea

Valkoista ja tammea

Jasmin senkki

479,00 €

* Katso Vekestä

Jasmin lipasto on ikoninen klassikko, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa kodin ympäristöön. Tämä käytännöllinen ja tyylikäs huonekalu tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille kotitaloustavaroille, samalla korostaen kodin sisustusta esittelemällä koriste-esineet hienostuneesti.

2. Tummaa tyyliä

Tummaa tyylia

Lipasto AR7

399,99 €

* Katso Homeroomista

Kestävän ja modernin lipaston vahvuus on sen rakenteessa. Se on valmistettu 100% melamiinipinnoitetusta lastulevystä ja sen on vankka 1,8 cm paksuinen runko. Sen moniulotteiset mitat, useat hyllytasot ja runsas säilytystila tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun eteisen säilytysongelmiin.

3. Suomalaista laatua

Suomalaista laatua

Kiteen huonekalutehdas Notte-lipasto

539,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Kiteen Huonekalutehtaan tuottama Notte on tyylikäs lipasto, joka on suunniteltu nykyaikaiseen elämäntyyliin. Sen ajaton muotoilu ja puun luonnollinen sävy lisäävät kodin ilmettä, kun taas sen monipuolinen suunnittelu tekee siitä täydellisen valinnan mihin tahansa kotitilaan.

4. Vaaleaan sisustukseen

Vaaleaan sisustukseen

Nova lipasto

169,00 €

* Katso Vekestä

Perinteistä charmia henkivä valkoinen eteisen lipasto, jossa on kolme laakeroidut kiskot omaavaa laatikkoa, on todellinen tyylin mestari. Harmaat jalat tuovat modernin vivahteen, ja kalustelevystä valmistettu rakenne takaa pitkäikäisyyden. Lipasto tarjoaa tyylikkään ratkaisun säilytykseen ja sen on kiinnitettävissä seinään turvallisuuden takaamiseksi.

5. Luonnollista tyyliä

Luonnollista tyylia

Lipasto Kommo

579,00 €

* Katso Homeroomista

Älä anna tämän pienen eteisen lipaston pettää ulkonäöllään – se on todellinen säilytysvoittaja. Vaikka se on kompakti, se tarjoaa yllättävän paljon säilytystilaa kolmessa laatikossaan. Tämän lipaston moderni ilme on yksinkertainen ja selkeälinjainen sen kolmen vetimettömän laatikon ansiosta.

6. Tyylikäs eteisen lipasto

Tyylikas eteisen lipasto

Latte lipasto

599,00 €

* Katso Vekestä

Latte lipasto huokuu tyylikkyyttä kahdella vetolaatikollaan ja kahdella kaapillaan, joiden kummallakin puolella on yksi hylly. Mustat metallijalat antavat senkille modernin ilmeen, kun taas kullanväriset alumiinivetimet lisäävät ripauksen ylellisyyttä. Vankka runko ja mdf-levystä tehdyt etusarjat takaavat sen kestävyyden.

7. Pieneen tilaan

Pieneenkin tilaan

Lipasto Hill valkoinen

92,99 €

* Katso VidaXL:stä

Tämä kompakti eteisen lipasto tarjoaa hienovaraista tyyliä ja toiminnallisuutta. Neljä sujuvasti liikkuvaa vetolaatikkoa mahdollistavat pienten esineiden säilytyksen siististi ja käden ulottuvilla. Lipaston päällinen tarjoaa tilaa koriste-esineille tai vaikka hedelmäkorille, ja sen kokoaminen on yksinkertaista.

8. Ihanaa tyyliä

Ihanaa tyylia

Finori Lipasto Bali

238,99 €

* Katso VidaXL:stä

Bali-lipasto tuo eteiseesi etnistä tyyliä. Sen vaalea sävy ja kuvioitu lastulevy luovat tyylikkään ilmeen, kun taas kolme vetolaatikkoa tarjoavat riittävästi säilytystilaa. Tämä erottuva Finori-eteisen lipasto on helppo koota, ja sen täyspuiset jalat takaavat vakauden ja elegantin ulkonäön.

9. Tyylikäs harmaa väri

Tyylikas harmaa vari e1689247200799

Lipasto Hill harmaa

192,99 €

* Katso VidaXL:stä

Tämä täysin männystä valmistettu lipasto tarjoaa erinomaisen vakauden ja kuusi vetolaatikkoa antavat tilaa tavaroiden säilytykseen. Lipaston leveä pöytälevy tarjoaa lisätilaa koriste-esineille, kuten valokuvakehyksille tai ruukkukasveille, luoden kotoisan tunnelman.

10. Minimalistista tyyliä

Minimalistista tyylia

Koto senkki

629,00 €

* Katso Vekestä

Koto-senkki tuo kodin moneen tilaan laadukkaan ja kauniin säilytysratkaisun. Sen säädettävät hyllyt, mustaksi maalattu MDF-runko ja tammiviilusta tehdyt etulevyt antavat sille ainutlaatuisen ilmeen. Eteisen lipaston push-open mekanismi ja korkeat jalat tekevät käytöstä ja siivouksesta vaivatonta. Tämä lipasto sopii loistavasti minimalistiseen sisustukseen.

11. Osaksi modernia sisustusta

Osaksi modernia sisustusta e1689247365942

Anton lipasto

489,00 €

* Katso Vekestä

Anton-vitriini on kotimainen moderni ja laadukas eteisen lipasto, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. MFC-kalustelevystä valmistettu runko ja mdf-levystä tehdyt laatikot tekevät siitä kestävän. Laadukkaat push-open mekanismit ja valmiiksi kasattu toimitus lisäävät käyttömukavuutta. Sokkelin sävy saattaa vaihdella mallikuvasta. Tämä lipasto on upea lisä esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen.

UKK

Mitä materiaaleja eteisen lipastoissa yleensä käytetään?

Eteisen lipastoja on saatavana monista eri materiaaleista, kuten puusta, metallista, lasista ja erilaisista muoveista. Materiaalin valinta riippuu usein lipaston ulkonäöstä, sen sijoittamisesta ja sen käytön luonteesta.

Miten voin valita sopivan eteisen lipaston?

Eteisen lipaston valinnassa on otettava huomioon useita seikkoja. Mieti ensin, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset, kuinka suuri lipasto mahtuu eteiseesi, ja millaisen tyylin haluat lipastolle. Muista myös miettiä lipaston materiaalia ja väriä.

Voiko eteisen lipaston rakentaa itse?

Kyllä, eteisen lipaston voi rakentaa itse, jos sinulla on tarvittavat taidot ja työkalut. Internetissä on useita ohjeita ja suunnitelmia erilaisille eteisen lipastoille.

Kuinka eteisen lipasto vaikuttaa kotini sisustukseen?

Eteisen lipasto on ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät kotiisi tullessaan, joten sen tyyli ja ulkonäkö voivat vaikuttaa suuresti kotisi yleisilmeeseen. Lipasto voi toimia myös tehokkaana säilytysratkaisuna, joka auttaa pitämään eteisen siistinä ja järjestyksessä.

Missä voin ostaa eteisen lipaston?

Eteisen lipastoja myydään monissa huonekaluliikkeissä sekä verkkokaupoissa. Kannattaa tarkistaa useita eri lähteitä, jotta löydät lipaston, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja budjettiisi.