Boho-seinäkoriste

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Boho-seinäkoristeet ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon, kun sisustajat ympäri maailmaa ovat halunneet tuoda koteihinsa persoonallista ja eksoottista tunnelmaa. Boho-sisustustyyli yhdistelee vaivattomasti erilaisia kulttuureja, materiaaleja ja värejä, luoden sisustukseen lämmintä ja rentoa tunnelmaa. 

Yksi suosituimmista boho-seinäkoristeista on makramee, joka on vanha käsityötekniikka, jossa lankoja solmitaan yhteen luomaan erilaisia kuvioita ja kudelmia. Makramee-seinävaatteet ovat sekä kauniita että käytännöllisiä, ja niitä voi valmistaa itsekin, mikäli käsityö kiinnostaa. Muita suosittuja boho-seinäkoristeita ovat esimerkiksi värikkäät mandala-taulut, persoonalliset peilit ja maailmankartat. Näiden avulla on mahdollista luoda persoonallinen ja kiehtova ilmapiiri omaan kotiin.

Millaisia boho-seinäkoristeita on saatavilla?

Boho-seinäkoristeita on useita eri tyylisiä, joiden joukosta voi olla vaikea löytää juuri sitä omaan kotiin sopivaa kappaletta. Olemme tehneet listan tyylikkäistä vaihtoehdoista, jotta juuri sen oikean seinäkoristeen löytäminen olisi helpompaa.

1. Puinen seinäkoriste upealla kuviolla

Puinen seinakoriste upealla kuviolla

JOTEX

WENDY seinäkoriste

189,00 €

Wendy on upea boho-seinäkoriste, joka hurmaa ainutlaatuisella muotoilullaan ja kiehtovilla yksityiskohdilla. Tämä koriste luo vaikuttavan kontrastin seinälle ja tuo rohkeaa boho-tyyliä sisustukseen. Wendy-seinäkoriste on täydellinen lisä niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin, luoden persoonallisen ja tyylikkään ilmeen.

Uniikit kuviot

Näyttävä lisä seinälle

2. Kaunis kudottu seinäkoriste

Kaunis kudottu seinakoriste

JOTEX

CALDER seinäkoriste

79,90 €

Tämä kaunis kudottu boho-seinäkoriste on erinomainen valinta osaksi boheemia sisustusta. Seinäkoriste on kudottu paksusta langasta ja siinä on pitkä hapsureuna alhaalla. Se on todella helppo ripustaa seinälle puutangossa olevasta nyöristä. Tämä on mahtava lisä kodin jokaiseen huoneeseen!

Todella helppo ripustaa

Kaunis hapsureuna

3. Bambusta valmistettu seinäkoriste

Bambusta valmistettu seinakoriste

BLOOMINGVILLE

Ri seinäkoriste bambu

58,90 €

Bloomingville RI-seinäkoriste on upea boho-seinäkoriste, joka lisää huoneeseen luonnollista kauneutta. Se on valmistettu bambusta ja se on erittäin kestävä ja kaunis. Tämä seinäkoriste sopii erinomaisesti boheemiin tai luonnonläheiseen sisustukseen.

Voi käyttää korina

Valmistettu bambusta

4. Suuri juutista valmistettu seinäkoriste

Suuri juutista valmistettu seinakoriste

HEMTEX

Jute fan koriste

44,95 €

Jute Fan -koriste on luonnonvärinen boho-seinäkoriste, joka tuo luonnonläheisen tunnelman. Tämä koriste on valmistettu kestävästä ja ekologisesta juuttimateriaalista. Pituudeltaan 120 cm oleva koriste sopii täydellisesti sisustuksen piristäjäksi ja se luo rentoa boho-tunnelmaa.

Uniikki design

Sopii moneen eri tilaan

5. Suuri käsinkudottu seinäkoriste

Suuri kasinkudottu seinakoriste

SVANEFORS

Seinäkoriste Adam

141,90 €

Svaneforsin Adam-seinäkoriste on ihana ruskea boho-seinäkoriste, joka luo kodikasta tunnelmaa ja lisää persoonallisuutta sisustukseen. Tämä 80×105 cm kokoinen koriste on valmistettu laadukkaasta puuvillasta, ja sen kauniit kuviot herättävät huomiota.

Helppo ripustaa

Kauniit hapsut

6. Persoonallinen seinäkoriste

Persoonallinen seinakoriste

OYOY

Follow the rainbow -seinäkoriste

118,00 €

Tämä boho-seinäkoriste hurmaa ihanilla kuvioillaan ja väreillään. Tuote on valmistettu 80 % villasta ja 20 % puuvillasta. Tuote on valmistettu käsin, joten väri, muoto ja koko voivat hieman vaihdella. Follow the rainbow -seinäkoriste sopii loistavasti piristämään makuuhuoneen tai olohuoneen sisustusta, tuoden rentoa ja leikkisää ilmettä.

Käsintehty

Helppo ripustaa

7. Boheemi 3-osainen seinäkoristesetti

Boheemi 3 osainen seinakoristesetti

BLOOMINGVILLE

Seinäkoristesetti Sonna

195,00 €

Bloomingvillen Sonna-seinäkoristesetti koostuu kolmesta eri kokoisesta osasta. Setti on valmistettu banaaninlehdistä, ja niiden neutraalit värit tuovat lämpöä sisustukseen. Kolmen eri kokoiset seinäkoristeet mahdollistavat monipuoliset asetelmat seinällä.

Kolme eri kokoa

Kaunis kuviointi

8. Kaunis boho-seinäkoriste

Kaunis boho seinakoriste

OYOY

Maru seinäkoriste

99,00 €

Maru-seinäkoriste säteilee murretun valkoisen värin eleganssia. Tämä 60×103 cm kokoinen koriste on valmistettu laadukkaasta villasta ja puuvillasta. Maru-seinäkoriste tarjoaa kodikkaan ja rentouttavan tunnelman sisustukseen, sopien täydellisesti boho-tyyliseen kotiin tai skandinaavisen designin rinnalle.

Murrettu valkoinen väri

Kauniit kuviot

9. Eri puulajeista valmistettu seinäkoriste

Eri puulaijeista valmistettu seinakoriste

BLOOMINGVILLE

Seinäkoriste Lunna

80,00 €

Tämä kaunis eri puulajeista valmistettu boho-seinäkoriste on erinomainen valinta oman kodin sisustukseen. Koristeen voi asettaa esimerkiksi olohuoneeseen tai eteiseen. Tämä on loistava valinta, jos tavoitteena on luoda uniikki sisustus!

Kaunis geometrinen kuvio

Maanläheiset värit

Miten valita juuri se täydellinen boho-seinäkoriste omaan kotiin?

Täydellisen boho-seinäkoristeen valitsemisessa omaan kotiin ensimmäisenä askeleena tulisi olla tilan värimaailman ja tunnelman miettiminen, johon koristeen toivotaan istuvan. On hyvä muistaa, että boho-tyylissä rentous ja monimuotoisuus ovat avainasemassa, joten erilaisten materiaalien, kuvioiden ja värien yhdistelyyn kannustetaan. Mietittäväksi jää, halutaanko seinäkoristeen toimivan huoneen katseenvangitsijana vai muiden sisustuselementtien täydentäjänä. Tämän pohjalta voidaan valita koriste, joka heijastaa valitsijansa arvoja ja persoonallisuutta, esimerkiksi käsintehty makramee, värikäs mandala-taulu tai erikoinen peili.

On tärkeää muistaa, että täydellinen boho-seinäkoriste on sellainen, joka saa kodin tuntumaan kodilta ja heijastaa valitsijansa ainutlaatuista tyyliä. Toivottavasti tämä julkaisu auttoi täydellinen boho-seinäkoristeen löytämisessä!

Tästä löydät vielä mahtavia ideoita boho-sisustukseen, mikäli lisäinspiraatiolle on tarvetta.


FAQ

Mistä materiaalista boho-seinäkoristeet yleensä valmistetaan?

Boho-seinäkoristeet valmistetaan usein luonnonmateriaaleista, kuten puusta, kivestä, bambusta ja pellavasta. Myös erilaiset tekstiilit, metallit ja lasi ovat suosittuja materiaaleja boho-tyylisissä koristeissa.

Millaiseen sisustukseen boho-seinäkoriste sopii?

Boho-seinäkoristeet sopivat erinomaisesti rentoihin ja persoonallisiin sisustuksiin, joissa yhdistellään eri kulttuureja, materiaaleja ja värejä. Ne tuovat kodikkuutta ja lämmintä tunnelmaa tiloihin, joissa arvostetaan luovuutta ja yksilöllisyyttä.