Boho-kattovalaisin

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Boho-kattovalaisimet ovat viime vuosina saavuttaneet suosiota yhdistelmänä muotoilua ja  luonnonmateriaaleja, jotka tuovat sisustukseen lämpöä ja omaperäisyyttä. Tämä valaisintyyppi on noussut erityisesti boheemin- ja eklektisen sisustustyylin suosion myötä, jossa yhdistellään eri kulttuureista ja aikakausista peräisin olevia elementtejä. 

Boho-kattovalaisimille on ominaista runsas luonnonmateriaalien käyttö, kuten bambu ja rottinki. Näiden materiaalien yhdistäminen erilaisten tekstuurien ja kuvioiden kanssa luo valaisimiin monikerroksisen ja mielenkiintoisen ilmeen. Tässä julkaisussa esittelemme erityylisiä kattovalaisimia, joiden avulla voi luoda persoonallisen sisustuksen.

Millaisia boho-kattovalaisimia on valittavissa?

Boho-kattovalaisimia on valtava määrä, joiden joukosta voi olla vaikea valita juuri sitä omaan kotiin sopivaa kappaletta. Olemme listanneet markkinoiden tyylikkäimpiä bohemeeja kattovalaisimia, jotta se täydellinen kappale löytyisi helpommin.

1. Bambusta valmistettu kattovalaisin

Bambusta valmistettu kattovalaisin

JOTEX

HERA kattovalaisin

199,00 €

Hera-kattovalaisin on moderni ja tyylikäs valaisin, joka sopii erinomaisesti moneen kotiin. Sen minimalistinen muotoilu yhdistettynä boheemiin tyyliin luo viehättävän tunnelman. Valaisimen säädettävä korkeus tekee siitä erityisen monipuolisen ja käytännöllisen, mikä mahdollistaa sen käytön erilaisissa sisustustyyleissä ja huonekorkeuksissa. Tämän kattovalaisimen avulla on mahdollista luoda tyylikäs boho-sisustus.

Moderni design

Lämmin valo

2. Valaisin moderniin boho-tyyliin

Valaisin moderniin boho tyyliin

ANETA LIGHTING

Kattovalaisin Carpatica

222,00 €

Carpatica on taidokkaasti suunniteltu boho-kattovalaisin, joka luo kotiin tunnelmallista valaistusta. Valaisimen kaunis käpymäinen runko ja sen väleistä pääsevä valo luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden. Tämä valaisin sopii erinomaisesti niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen, tuoden mukanaan ripauksen boho-tyyliä ja persoonallisuutta.

Upea käpymäinen muoto

Persoonallinen vaihtoehto

3. Punottu kattovalaisin

Punottu kattovalaisin

PR HOME

Cebu-kattovalaisin

135,00 €

Cebu on korkealaatuinen boho-kattovalaisin, jonka omaperäinen muotoilu tekee siitä katseenvangitsijan missä tahansa huoneessa. Valaisimen luonnollinen lampakanay-materiaali luo lämminhenkisen ja rentouttavan tunnelman. Cebu-kattovalaisin on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä kodin sisustukseen ripauksen boho-inspiraatiota.

Luo upea varjon

Luonnonläheinen design

4. Kaunis ja kevyt kattovalaisin

Kaunis ja kevyt kattovalaisin

MADAM STOLZ

Kattovalaisin

165,00 €

Madam Stolz -kattovalaisin edustaa tyylikästä boho-kattovalaisin-estetiikkaa, joka viehättää omaperäisellä muotoilullaan ja luonnollisilla materiaaleillaan. Yksityiskohtainen punottu kuviointi ja harkittu väripaletti tekevät siitä täydellisen lisän niin romanttiseen, rustiikkiseen kuin skandinaaviseenkin sisustukseen. Tämä valaisin on loistava tapa lisätä kodin ilmeeseen boho-tyylin mukaisia vivahteita.

Kevyt design

Sopii jokaiseen huoneeseen

5. Pehmeälinjainen bambu-valaisin

Pehmealinjainen bambu valaisin

JOTEX

NYX kattovalaisin

159,00 €

Nyx-kattovalaisin on elegantti ja huomiota herättävä boho-kattovalaisin, joka yhdistää upeasti modernin muotoilun ja boheemin sisustuksen elementtejä. Valaisimen mielenkiintoiset yksityiskohdat, kuten pehmeästi muotoiltu varjostin, tekevät siitä erinomaisen lisän kodin eri tiloihin. Nyx tuo mukanaan boho-tyyliä ja ylellistä tunnelmaa, joka kutsuu viihtymään.

Pehmeästi muotoiltu varjostin

Luo kauniin varjon

6. Tyylikäs kattovalaisin paperinarusta

Tyylikas kattovalaisin paperinarusta

ELLOS HOME

Kattovalaisin Luna

129,99 €

Luna-kattovalaisin on persoonallinen ja kauniisti muotoiltu boho-kattovalaisin, joka on valmistettu paperinarusta. Tämä kevyt ja ekologinen materiaali luo valaisimeen rentouttavan ja luonnollisen ilmeen. Lunan hienostunut muotoilu sekä harmoninen väritys tekevät siitä monikäyttöisen valonlähteen erilaisiin sisustustyyleihin. Tämä boho-kattovalaisin on ihanteellinen lisä niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin.

Vankka metallirunko

Moderni design

7. Uniikki rottinkinen kattovalaisin

Uniikki rottinkinen kattovalaisin

PR HOME

Wella kattovalaisin

265,00 €

Wella-kattovalaisin on kiehtova boho-kattovalaisin, jonka uniikki varjostin on valmistettu kestävästä ja tyylikkäästä rottinkimateriaalista. Tämä näyttävä valaisin luo tilaan luonnollista tunnelmaa ja pehmeää valoa. Wella on erityisen sopiva kodin tiloihin, joissa halutaan korostaa boheemia sisustustyyliä. Sen erottuva muotoilu ja harmoninen väritys tekevät tästä valaisimesta erinomaisen lisän esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Uniikki varjostin

Toimii katseenvangitsijana

8. Moderni bambu-valaisin

Moderni bambu valaisin

MUUBS

Fishtrap valaisin

112,00 €

Fishtrap M -valaisin on omaperäinen ja viehättävä boho-kattovalaisin, joka on suunniteltu erityisesti muodostamaan näyttäviä sommitelmia. Valaisimen ainutlaatuinen kalanpyydysmäinen muotoilu tekee siitä täydellisen katseenvangitsijan esimerkiksi ruokapöydän päälle. Tämä boho-kattovalaisin luo luonnollisen ja kodikkaan tunnelman ympärilleen, ja sen materiaalivalinta sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Voi luoda ihanan sommitelman

Uniikki muoto

9. Kaunis kumpipuinen boho-kattovalaisin

Kaunis kumipuinen boho kattovalaisin

JOTEX

BALDER kattovalaisin

299,00 €

Balder-kattovalaisin on silmiinpistävä ja ylellinen boho-kattovalaisin, joka tarjoaa tyylikkään lisän kodin sisustukseen. Sen huomiota herättävä varjostin on valmistettu kestävästä ja ympäristöystävällisestä kumipuusta, joka luo valaisimeen lämpimän ja houkuttelevan ilmeen.

Moderni design

Valmistettu kumipuusta

10. Käsintehty boho-kattovalaisin

Kasintehty boho kattovalaisin

ELLOS HOME

Kattovalaisin Thea

179,99 €

Thea-kattovalaisin on käsityönä valmistettu boho-kattovalaisin, joka tarjoaa luonnollisen ja persoonallisen valaistusratkaisun kodin eri tiloihin. Tämä valaisin erottuu erityisesti hapsuistaan, jotka voi itse leikata sopivan pituisiksi oman maun mukaan. Thea-kattovalaisin luo kodikasta ja rentoa tunnelmaa ja sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin muihinkin kodin tiloihin, joissa halutaan korostaa boho-tyyliä.

Uniikit hapsut

Beach house -tyylinen

11. Pyöreä rottinkinen kattovalaisin

Pyorea rottinkinen kattovalaisin

GLOBEN

Missy riippuvalaisin

303,00 €

Missy-riippuvalaisin on kaunis boho-tyylinen kattovalaisin, joka erottuu upeasta pyöreästä muotoilustaan. Tämä tyylikäs valaisin tarjoaa lempeää ja houkuttelevaa valaistusta, ja sen harmoninen muotoilu tekee siitä erinomaisen lisän olohuoneen tai makuuhuoneen sisustukseen. Jos kaipaat kotiisi boho-tyylisiä yksityiskohtia ja luksuksellista tunnelmaa, Missy-kattovalaisin on ihanteellinen valinta.

Upea pyöreä muoto

Ihana vaalea rottinki

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva boho-kattovalaisin?

Lopuksi on syytä muistuttaa, että juuri sopivan boho-kattovalaisimen löytäminen kotiin voi olla yhtä aikaa inspiroivaa ja haastavaa. Nykypäivänä valikoima on laaja, ja jokaiselle sisustajalle löytyy varmasti se täydellinen valaisin, joka kruunaa tilan tunnelman. Kukapa ei haluaisi luoda ainutlaatuista ja rentoa ilmapiiriä omassa kodissaan?

Kodin omistajien kannattaa panostaa aikaa ja huolellisuutta valaisimen valintaan, jotta se täydentää tilan muita elementtejä ja heijastaa asukkaiden persoonallista tyyliä. On tärkeää miettiä, millaisen valaistuksen haluaa kotiinsa. Valaisimen materiaalit, värit ja muodot vaikuttavat myös sen soveltuvuuteen erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin.

Toivottavasti tämä julkaisu auttoi juuri sen täydellisen boho-kattovalaisimien löytämisessä.

Tästä löydät vielä vinkkejä valaisimen hankintaan.


Minkälaisia materiaaleja boho-kattovalaisimissa yleensä käytetään?

Boho-kattovalaisimissa käytetään usein luonnonmateriaaleja, kuten rottingia, bambua, pellavaa, puuta ja lasia. Myös metallit, kuten kupari, messinki ja pronssi, ovat suosittuja. Nämä materiaalit tuovat valaisimiin maanläheistä tunnelmaa, mikä on tyypillistä boho-sisustukselle.

Kuinka valita sopivan kokoinen boho-kattovalaisin omaan kotiin?

Valaisimen koko kannattaa valita huoneen kokoon ja kattokorkeuteen sopivaksi. Liian suuri valaisin voi hallita pientä tilaa, kun taas liian pieni valaisin voi jäädä suuressa huoneessa huomaamattomaksi. 

Miten boho-kattovalaisin voidaan yhdistää muihin elementteihin. 

Boho-kattovalaisimien yhdistäminen muihin sisustuselementteihin onnistuu parhaiten luomalla harmoninen ja rento tunnelma huoneeseen. Yhdistele eri materiaaleja, kuten luonnonkuituja, metallia ja lasia, luodaksesi monipuolisen ilmeen. Käytä rohkeasti värejä ja kuvioita tekstiileissä, kuten mattojen, verhojen ja tyynyjen kohdalla. Muista kuitenkin säilyttää tasapaino, jottei tila muutu liian sekavaksi.