Beach house sisustus

Onko tavoitteena luoda omaan kotiin tyylikäs beach house sisustus? Beach house sisustuksella tarkoitetaan sisustustyyliä, missä yhdistetään rantaelämän tunnelma kodin sisustukseen. Beach house sisustuksella on mahdollista luoda rento ja tunnelmallinen sisustus. Se toimii kodin jokaisessa huoneessa ja sitä voi yhdistellä muiden sisustustyylien kanssa, kuten boho-tyylin.

Beach house sisustuksessa korostuu vaaleat merelliset värit, kuten valkoinen, hiekanruskea ja sinisen eri sävyt. Vaaleansininen ja valkoinen ovat kyseisessä tyylissä käytetyimmät värit. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei muut värit sovi beach house tyyliseen sisustukseen. Värien toimivuutta yhdessä voi aina testailla ja välillä yllättävätkin yhdistelmät toimivat osana sisustusta.

Beach house sisustuksessa käytetään paljon meriaiheisia sisustuselementtejä. Näitä ovat esimerkiksi simpukat, meritähdet, hiekka ja verkot. Vaaleat tekstiilit luovat merihenkiseen sisustukseen rennon ja ilmavan tunnelman.

Kaiken kaikkiaan beach house sisustus on rento ja luonnonläheinen sisustustyyli. Jos ulkoilma ja meri ovat lähellä sydäntä, on tämä erinomainen vaihtoehto oman kodin sisustustyyliksi.

Kuinka luoda beach house sisustus omaan kotiin?

Olemme listanneet mahtavia ideoita, joiden avulla rennon beach house sisustuksen saavuttaminen on helpompaa. Eikun sisustamaan!

1. Merellistä tunnelmaa vaaleansinisellä

Huone vaaleansinisillä seinillä ja nojatuolilla

Vaaleansininen sopii täydellisesti osaksi beach house sisustusta. Vaaleansinen luo ihanan kevyen ja rennon tunnelman. Vaaleansinen sopii esimerkiksi seinien ja huonekalujen väriksi. Samaa väriä ei kuitenkaan kannattaa käyttää liikaa, koska muuten se saattaa tehdä huoneesta ahtaan tuntuisen.


2. Kotilot ja meritähdet sisustuselementteinä

Kotilo, meritähti ja lyhty pöydällä

Kotilot ja meritähdet ovat erinomaisia sisustuselementtejä. Ne eivät maksa paljoa, mutta ne tuovat ihanan merellisen tunnelman sisustukseen. Kotiloista ja meritähdistä voi luoda useita erilaisia sisustuselementtejä. Ne voi asettaa pöydälle, laittaa lasiastiaan tai vaikka ripustaa seinälle. Vain mielikuvitus on rajana!


3. Beach house -kyltti

beach house kyltti

Vieraat voi toivottaa tervetulleeksi beach house kyltillä. Kyltti on helppo tehdä itse pienellä vaivalla. Sen tekemiseen ei tarvitse muuta kuin laudanpätkän, narua ja maalia. Kyltistä voi tehdä rosoisen ja vanhan näköisen.


4. Värit suoraan koralliriutalta

Värikäs merellinen huone

Koralliriutan värikkäät ja pastellimaiset värit sopivat täydellisesti osaksi beach house sisustusta. Koralliriutan värit sopivat useisiin eri sisustuselementteihin. Värikkäät huonekalut, kasvit, taulut ja tekstiilit ovat ihana lisä merelliseen sisustukseen.


5. Merellistä tunnelmaan spatuotteilla

Korallin väriset pyyhkeet

Spatuotteiden avulla on mahdollista luoda ihana beach house sisustus. Esimerkiksi pyyhkeillä on mahdollista tuoda sisustukseen ihanaa väriä. Spatuotteita ei tarvitse säilyttää vain kylpyhuoneessa. -Ollaanhan sitä merenrannalla.


6. Beach house sisustus ripauksella bohoa

Bohemeeja koriste-esineitä roikkumassa

Boho-sisustus sopii täydellisesti yhteen beach house sisustuksen kanssa. Sisustukseen voi lisätä boheemeja rottinkisia huonekaluja ja koriste-esineitä. Kannattaa muistaa, ettei kotia tarvitse sisustaa vain yhdellä sisustustyylillä, vaan niitä voi yhdistellä oman maun mukaan.


7. Useaa eri sinisen sävyä

Huone sinisillä yksityiskohdilla

Sinisen eri sävyjen yhdistelemisellä voi luoda mielenkiintoisen sisustuksen. Jos seinät ovat vaaleansiniset, voi harkita tumman sinistä sohvaa. Sinisen eri sävyt luovat sisustukseen syvyyttä. Sinivalkoiset raidat ovat erinomainen vaihtoehto huonekalujen kuosiksi.

Tästä voit käydä tutkimassa sinisen eri sävyjä.


Veke tarjoukset 1

8. Ruokailutila suurten ikkunoiden edessä

ruokailutila suurten ikkunoiden edessä

Beach house sisustus perustuu merelliseen ja luonnonläheiseen tunnelmaan. Ruokapöydän asettaminen suurten ikkunoiden eteen luo luonnonläheisen tunnelman. Ikkunoiden ei tarvitse olla lattiasta kattoon, vaan pienemmilläkin ikkunoilla on suuri vaikutus ruokailutilan tunnelmaan. Ruokapöydän asettaminen ikkunan eteen mahdollistaa ruoasta ja kauniista maisemasta nauttimisen samaan aikaan.


9. Simpukat ja kotilot lasiastiaan

simpukat ja kotilot lasiastiassa

Lasipurkissa olevat simpukat ja kotilot ovat todella tyylikäs koriste beach house sisustukseen. Ne tuovat luonnon sisälle ja luovat ihanan merellisen tunnelman. Kotiloita ja simpukoita löytyy useita erityylisiä, joiden joukosta löytyy varmasti omaan kotiin sopivat. Lasiastian voi asettaa esimerkiksi hyllylle tai sivupöydälle.


10. Verkoista tehdyt koriste-esineet

verkoista tehdyt koriste-esineet

Kalastusverkoista valmistetut koriste-esineet ovat täydellinen lisä beach house sisustukseen. Kalastusverkot ovat todella monikäyttöisiä ja niistä voi tehdä mitä tyylikkäämpiä sisustuselementtejä. Kalastusverkosta voi valmistaa esimerkiksi kuvat kaltaisen simpukoilla koristellun seinäkoristeen. Vain mielikuvitus on rajana!


11. Valkoinen laudoista valmistettu sängynpääty

Valkoisista laudoista valmistettu sängynpääty

Valkoisista laudoista valmistettu sängynpääty on tyylikäs lisä beach house henkiseen makuuhuoneen sisustukseen. Valkoiset laudat luovat vanhan puisen laivan tyylisen kokonaisuuden, mikä sopii täydellisesti merelliseen sisustukseen. Puisen sängynpäädyn voi valmistaa itse kohtalaisen pienellä vaivalla.

Tästä löydät erinomaisen julkaisun puisen sängynpäädyn valmistamisesta.


12. Vanhoja laivatarvikkeita koristeeksi

Vanhoja laivatarvikkeita pöydällä

Vanhoilla laivatarvikkeilla, kuten pelastusrenkailla, on mahdollista luoda uniikki beach house sisustus. Vanhat ja käytetyt esineet tuovat sisustukseen tyylikästä rosoisuutta ja luonnetta. Vanhoja laivatarvikkeita löytyy esimerkiksi torista.


13. Merelliset taulut

Värikäs merellinen taulu

Ei varmaankaan yllätä, että meriaiheiset taulut sopivat meriteemaiseen sisustukseen. Meriaiheisia tauluja löytyy tuhansia ja tuhansia erilaisia, joiden joukosta valita. Jos pensseli tai kynä pysyy kädessä, on taulu mahdollista tehdä itse.


14. Pala rantaa sisälle

Simpukoita ja hiekkaa lasipurkissa

Hauska tapa luoda merellinen sisustus on tuoda pala rantaa sisälle. Se onnistuu laittamalla hiekkaa lasipurkkiin ja koristelemalla sen haluamillaan asioilla. Uniikit simpukat ja kotilot sopivat täydellisesti sen koristelemiseen. Muutamalla kultakolikolla siitä on mahdollista tehdä hauska merirosvoaarre.


Veke tarjoukset 1

15. Ihanat siniset lakanat

Vaaleansiniset lakanat

Veden siniset lakanat ovat täydellinen lisä beach house tyyliseen makuuhuoneen sisustukseen. Lakanoilla on helppo muuttaa makuuhuoneen tunnelma. Sininen päiväpeitto on myös erinomainen vaihtoehto merelliseen makuuhuoneen sisustukseen.


16. Uniikkeja koristeita simpukoista

Uniikki simpukoista valmistettu koriste-esine

Simpukat ovat mainittu useaan otteeseen tässä artikkelissa, mutta mainitaan ne vielä kerran. Simpukoista on mahdollista valmistaa mitä ihanimpia koristeita. Simpukoista voi valmistaa yksinkertaisia koristeita pienellä vaivalla.

Tästä löydät erinomaisen julkaisun erityylisistä simpukkakoristeista.


17. Maalatut puiset huonekalut

Hutaisten maalattu puinen huonekalu

Valkoiseksi maalatut puiset huonekalut ovat ihana lisä beach house sisustukseen. Maalausjäljen ei tarvitse olla täydellistä, vaan sen voi jättää hieman hutaistun näköisesti. Tällä tyylillä maalatut huonekalut tuovat ihanaa persoonallisuutta oman kodin sisustukseen.

Kuinka aloittaa beach house sisustus?

Sisustamisen aloittaminen voi tuntua vaikealta, koska ei ole varma mistä kannattaa aloittaa. Hyvä sääntö on, että aloittaa eniten esillä olevista elementeistä.

Ensimmäisenä kannattaa tehdä huolellinen taustatyö. Kannattaa tutkia mahdollisimman monia beach house tyylisiä sisustuksia ja poimia niistä itseä kiinnostavat asiat. Tärkeitä asioita pitää mielessä sisustusta aloittaessa ovat sisustuksen väripaletti, huonekalujen ja sisustuselementtien materiaali sekä mille huonekaluille on tarve.

Toivottavasti tämä julkaisu herätti ajatuksia ja inspiroi oman kodin sisustamisessa. Eikun rantatunnelmaa luomaan!


FAQ

Mitä elementtejä kuuluu beach house sisustukseen?

Beach house sisustukseen kuuluu vaaleat merelliset värit, meriteemaiset koriste-esineet ja vaaleat tekstiilit. Omaan beach house sisustukseen sopivat elementit löytyvät etsimällä ja kokeilemalla.

Mitä värejä käyttää beach house sisustuksessa?

Beach house sisustuksessa käytetään usein vaaleita ja kevyitä värejä. Esimerkkejä näistä ovat valkoinen, vaaleansininen ja hiekanruskea.